Για επείγοντα θέματα:

Τηλέφωνο 6944668844

TERMS OF USE & PRIVACY POLICY

Δρ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ K. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

MD MSc ΑSCP(VSD) AuD PhD

XΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ

ENHΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

ΝΕΥΡΟΩΤΟΛΟΓΟΣ

Σύντομο Βιογραφικό  //

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Μετά την ολοκλήρωση της  βασικής του εκπαίδευσης εισήχθει ως πρωτοετής φοιτητής της Στρατιωτικής Ιατρικής στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων το 1988. 

Αποφοίτησε από την Στρατιωτική Ιατρική λαμβάνoντας το πτυχίο της Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης το 1994. 

Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στην Ειδικότητα της Ωτορινολαρυγγολογίας στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο ΠΓΝ ‘Ασκληπιείο’ Βούλας, καθώς και στην Παιδιατρική Ωτορινολαρυγγολογία συμμετέχοντας στις δραστηριότητες της ΩΡΛ κλινικής του ΠΓΝ Παίδων Πεντέλης.

Έλαβε τον τίτλο του Χειρουργού Ωτορινολαρυγγολογου (ΩΡΛ) το 2003. Παράλληλα με την ειδίκευσή του, εκπαιδεύτηκε και αποφοίτησε επιτυχώς στην Καταδυτική - Υπερβαρική Ιατρική το 1997 στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών με έμφαση στα Ω.Ρ.Λ. προβλήματα των καταδύσεων και τις Ω.Ρ.Λ. εφαρμογές της υπερβαρικής οξυγονοθεραπείας αποκτώντας παράλληλα Πτυχίο Αυτοδύτου από την Μονάδα Υποβρυχίων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού.

Εκπαιδεύτηκε στην Αεροπορική Ιατρική το 2005 αποφοιτώντας επιτυχώς από το Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής με έμφαση στα Ω.Ρ.Λ. προβλήματα που εμφανίζονται στο περιβάλλον των πτήσεων.

Από το 2004 είναι Επιμελητής της ΩΡΛ Κλινικής του 401 ΓΣΝΑ και υπεύθυνος ιατρείου διαταραχών όσφρησης και γεύσης του αντίστοιχου τομέα της Κλινικής. 

Από το 2010 είναι Διευθυντής του Ακοολογικού Νευροωτολογικού Εργαστηρίου του 401 ΓΣΝΑ.

Από το 2013 είναι Αναπληρωτής Διευθυντής της ΩΡΛ Κλινικής του 401 ΓΣΝΑ.

Από ΤΟ 2017 είναι επιστημονικός συνεργάτης και allumnus στο Salus University, Osborne College of Audiology (PA), Pennsylvania Ear Institute U.S.A

Έχει δημοσιεύσει επιστημονικές εργασίες σε διεθνή και εγχώρια Ωτορινολαρυγγολογικά περιοδικά και παρουσιάσει ομιλίες σε Ελληνικά και Διεθνή Συνέδρια με θέματα γύρω από την Ωτορινολαρυγγολογία ενώ κατέχει και δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας για την αντιμετώπιση των οσφρητικών διαταραχών.)

Κατέχει με ΑΡΙΣΤΑ τους ακόλουθους μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών:

Master of Science (ΜSc) από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην διαχείριση του στρες, με έμφαση στην διάγνωση και αντιμετώπιση του στρες της ζάλης και των εμβοών. 

Αdvanced Studies Certification Program in Vestibular Science and Disorders (ASCP(VSD)) από το Salus University Osborne College of Audiology (PA) U.S.A

Doctor of Audiology (AuD) από το Salus University Osborne College of Audiology (PA) U.S.A: Doctor of Audiology Bridge Program with honorary award for outstanding scholarship.

Doctor of Philosophy (PhD) από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών.

Έχει μετεκπαιδευτεί:
 

 • Στην Λειτουργική και Αισθητική Ρινοπλαστική: UCSF San Fransisco (CA), Boston (MA) Seattle (WA), Chicago(IL), U.S.A.

 • Στην Λειτουργική Ενδοσκοπική Χειρουργική Ρινός και Παραρρινίων: Brussels Belgium.
   

 • Στην  Σιαλενδοσκόπηση – Eνδοσκοπική Αποκατάσταση παθήσεων των Σιελογόνων Αδένων: Geneva Switzerland.
   

 • Στον τομέα της Ακοολογίας Νευροωτολογίας και Διαταραχών Ισορροπίας: UCL Ear Institute London U.K. 
   

 • Στον τομέα των παθήσεων της ισορροπίας και του λαβυρίνθου: Salus University Osborne College of Audiology (PA) U.S.A: The Advanced Studies in Vestibular Sciences and Disorders Certificate Program.
   

 • Στον τομέα της Ακουολογίας και Νευροωτολογίας: Salus University Osborne College of Audiology (PA) U.S.A: Salus University Osborne College of Audiology (PA) U.S.A: Doctor of Audiology Bridge Program.

 • Στις διαταραχές της γεύσης και όσφρησης: Πανεπιστημιακή ΩΡΛ Κλινική Ιατρικής Σχολής Ρίου Πατρών. 

 • Στις Διαταραχές της Ακουστικής Επεξεργασίας Ενηλίκων και Παίδων: Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, Τμήμα Ψυχοκουστικής.