Για επείγοντα θέματα:

Τηλέφωνο 6944668844

TERMS OF USE & PRIVACY POLICY

Πολλές φορές αισθάνομαι την μύτη μου μπουκωμένη και μου έχουν πει ότι έχω στραβό διάφραγμα. Μπορώ να το διορθώσω χωρίς χειρουργείο?
 

Όσο και αν φαίνεται αρχικά παράξενο, το διάφραγμα πολλές φορές μπορεί να είναι ‘αρχιτεκτονικά’ στραβό, σκολιωτικό αλλά να μήν είναι η κύρια υπεύθυνη αιτία δυσχέρειας ρινικής αναπνοής.

Σε αυτές τις περιπτώσεις οι ρινικές κόγχες είναι συνήθως υπεύθυνες για την δυσχέρεια ρινικής αναπνοής. Η πιστοποίηση αυτής της πιθανότητας μπορεί εύκολα να ελεγχθει στο περιβάλλον του ιατρείου σε ελάχιστα λεπτά και ό ίδιος ο ασθενής μπορεί να αντιληφθεί άμεσα την μεταβολή αυτή της βατότητας του ρινικού αεραγωγού.

Οι διογκωμένες κόγχες μπορούν να αντιμετωπιστούν φαρμακευτικά και επεμβατικά ανάλογα με την υποκείμενη νόσο. Η ιδιαιτερότητα της επεμβατικής αντιμετώπισης της υπερτροφίας των κάτω ρινικών κογχών σε περίπτωση αποτυχίας της φαρμακευτικής αγωγής, ή στην περίπτωση που ο ασθενής δεν επιθυμεί να κάνει τακτική χρήση φαρμάκων, έγκειται στο γεγονός ότι μπορεί να αντιμετωπισθεί σε περιβάλλον ιατρείου υπό τοπική αναισθησία (χωρίς καν ένεση) τελείως ανώδυνα και αναίμακτα.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε και στην ανάρτηση για τις ρινικές κόγχες.

Συχνές Ερωτήσεις //